No deixis el futur a les seves mans. No ho deixis. Perquè el futur és nostre i no podem deixar-nos robar.

Ja hem vist el que ens està passant per haver deixat el passat en mans de depredadors: multinacionals, fons financers especuladors, polítics corruptes, … i resta d’elits extractives.

Perquè la nostra crisi no és sinó un dels símptomes aguts d’aquesta bogeria neoliberal i devastadora que amenaça amb acabar amb el planeta.

No t’enganyis, no et facis idees falses, confoses … o egoistes. No hi ha ja sortides individuals: encara que a tu et surtin els comptes, el planeta no li surten.

A “No deixis el futur a les seves mans” et presentem no només un diagnòstic i una denúncia, sinó també una crida a l’acció, al compromís, una crida a promoure canvis que passaran, necessàriament, per una altra ètica i altres valors i pels justos equilibris i la solidaritat internacional.

En aquest enllaç podràs descarregar el llibre en diferents formats o visualitzar: http://www.cultopias.org/nodejeselfuturoensusmanos  

Si et va semblar interessant la publicació, reenvia als teus contactes o publicació al Twitter #NoDejesElFuturoEnSusManos


www.entrepueblos.orgwww.cultopias.orgwww.defensaterritorios.org


AVÍS LEGAL: si vols donar-te de baix d’aquesta llista o tenim la teva adreça per error, et preguem que ens ho comuniquis per esborrar la teva adreça de la base de dades, segons marca la Llei de Protecció de Dades.

Anuncis