SOBIRANÍA ALIMENTARIA, ALTERNATIVA A LA FAM.

El 8 de maig, a l’Escorxador de Vilafranca, el Gonçal Barrios va donar una xerrada amb el títol “Sobirania Alimentària, alternativa a la fam”.
En el marc del Dret Humà a la alimentació, va anar explicant els paràmetres que proposa el concepte de Sobirania Alimentària en un món on hi ha una producció d’aliments més que suficient per a tota la humanitat, però on prop de 900 milions de persones passen gana.
Aquesta xerrada era l’acte de presentació de l’exposició  “Conviure amb la terra. Globalització, món rural i sobirania alimentària”, que resta oberta al públic del 6 al 31 de maig a la Sala d’Actes del mateix Escorxador
Aquests actes han estat coorganitzats per l’Ajuntament de Vilafranca i Entrepobles-Penedès dins les activitats commemoratives del Dia Internacional del Comerç Just.
 

Crònica de Penedès TV

Acte/conferència sobre Sobirania Alimentària que va fer el biòleg Gonçal Barrios el dia 8 de maig a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès.

http://www.rtvvilafranca.cat/noticies-rtvvilafranca/societat/32766-el-bioleg-especialista-en-sanitat-vegetal-goncal-barrios-considera-que-la-sobirania-alimentaria-es-lalternativa-a-la-fam.html

canvas

Conviure amb la Terra, Globalització, Món Rural i Sobiranía Alimentaria.

L’exposició (Continguts), pots accedir a aquest adreça:

http://www.entrepueblos.org/photos/publications/publicationF_4e929cdf95795-expo-conviure_cat.pdf .

guia

Conviure amb la terra.  Guia pedagògica.

Si vols conèixer o parlar sobre la guia pedagògica (molt indicada per estudiants de secundària) que treballa l’exposició pots accedir a:

http://www.entrepueblos.org/photos/publications/publicationF_4e92a0423d773-guia-presentacio_cat.pdf

http://www.entrepueblos.org/photos/publications/publicationF_4e92a04240d04-guia-activitats_cat.pdf

http://www.entrepueblos.org/photos/publications/publicationF_4e92a04242d46-guia-annexes_cat.pdf

 

Anuncis