Memòria d’Activitats d’Entrepobles Penedès 2012

Memòria Entrepobles Penedès 2012

En el document adjunt us fem arribar una breu ressenya de l’activitat de la gent d’Entrepobles Penedès durant l’any 2012. Vol ser un recull dels aspectes més importants i públics que ha tingut la nostra voluntat de sensibilització i comunicació del treball d’Entrepobles a la comarca.
Les informacions del dia a dia i els aspectes més rellevants (d’activitats o referències que creiem cal difondre) les podeu anar seguint en el nostre blog.
L’any 2012 ha estat un any molt difícil per a la cooperació internacional i, de retruc, per a moltes de les organitzacions
que hi dediquen totes les seves energies.
Tot i que els ajuntaments penedesencs que ens donen suport han mantingut el seu esforç. En nom d’una crisi que fa estralls entre nosaltres mentre concentra la riquesa en molt poques mans d’una manera descarnada, en nom d’aquesta crisi, s’han anat ja, no retallant, sinó desmantellant, molts esforços i recursos d’administracions públiques, que acompanyaven el “mentrestant” de molts col·lectius i comunitats empobrides. El mentrestant que per a més de mil milions d’habitants del planeta passa per aconseguir aliment. El mentrestant que per a moltes organitzacions de països empobrits suposa l’alè de lluita per resistir i transformar quelcom d’unes relacions desiguals i injustes.
En aquest context no podem oblidar que formem part d’un sol món, que cal cuidar i fer digne i que la solidaritat és compromís i corresponMemòria Entrepobles Penedès 2012sabilitat amb l’altre i la seva situació.
Des de la humilitat.

Anuncis