Revista núm. 60 i Assemblea Entrepobles

S U M A R I

I aquí continuem, amb l’obstinat afany de «no claudicar» 2
La col·lectivitat com a resistència 5
La solidaritat, més necessària que mai 6
25 anys no són res 8
Tenim sentit? 9
Crisi global: l’hora de l’internacionalisme 11
Confluència dels moviments de renovació pedagògica i els moviments socials polítics 14

Descàrrega: http://www.entrepueblos.org/files/ep60_cat_1712%281%29.pdf

A ENTREPOBLES tenim motius d’alegria. Després d’haver celebrat recentment els nostres “primers” 25 anys, traiem ara el nostre butlletí periòdic 60!!, que es diu aviat i ràpid. Per Entrepobles aquest humil butlletí ha estat durant aquests 25 anys una targeta de visita a molta gent, a molts centres i locals socials que han compartit el nostre camí. Ha intentat ser una eina de transmissió d’idees transformadores i impuls de campanyes, denúncies i visibilització de lluites i resistències.
Aquest butlletí 60, a més, ve carregat de propostes compartides, d’idees il·lusionants, amb altres persones i organitzacions amb les quals estem compromesos a caminar per l’incert futur que se’ns acosta. Aquest camí seguirà ple de dificultats i tenim el ferm propòsit de fer-lo confluint amb altres col·lectius i moviments socials transformadors del nostre entorn i del Sud Global, sempre caminant i aprenent a reprendre el futur a les nostres mans en tots els ordres de la vida econòmica, social i política.

Per tot això la teva participació és molt important. Si ja pertanys a Entrepobles fes-li arribar aquesta informació a altres persones i, si no ho ets, la teva participació serà ben rebuda, perquè enforteix el treball solidari, crític i independent d’ENTREPOBLES, cosa gens fàcil i cada vegada més important en els temps que corren .
ASSOCIAT A ENTREPOBLES i, si pots , col·labora activament.

 

26ª ASSEMBLEA GENERAL

ENTREPOBLES/ENTREPUEBLOS/ ENTREPOBOS/HERRIARTE

Dies: dissabte 5 i diumenge 6 d’abril de 2014.

Lloc: Alberg San Servando, Castillo de San Servando, 45006 TOLEDO

http://www.entrepobles.org/

Anuncis