25 d’abril de 2014 – Mostra de curmetratges Vilafranca Roda Solidaria

Divendres 25 d’abril, a les 20 hores, a la Sala 2 del Casal es presenten les produccions audiovisuals dedicades a la solidaritat i la cooperació a Vilafranca.

En el marc de la programació del Cine Club Vilafranca, es projectaran vuit curtmetratges realitzats per l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Arsenal. Aquesta mostra forma part del projecte Vilafranca Roda Solidaritat que organitzen el Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, conjuntament amb l’escola Arsenal i la Fundació Tus Ojos, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Cine Club Vilafranca.

En la mostra es compagina una presentació de la tasca de les ONGD i associacions de Vilafranca que treballen en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació al desenvolupament a través de diverses peces audiovisuals que s’alternaran amb els vuit curtmetratges de ficció que ha realitzat l’alumnat de l’Arsenal. D’aquesta forma es combina la visió dels joves sobre diferents temàtiques quotidianes amb l’esforç i el compromís de les ONGD i altres entitats solidàries de Vilafranca.

Us convidem a participar d’aquesta activitat conjuntament amb els joves creadors dels curtmetratges, els socis del Cine Club Vilafranca i el públic en general. Està previst que, en finalitzar la projecció, es porti a terme un col·loqui obert a la participació de tots els assistents.

Posteriorment, al mes d’octubre en el marc del programa d’actes Solidaritats, es farà una exposició centrada en aquestes produccions audiovisuals del projecte.

Els vuit curtmetratges que es presenten en la mostra estaran disponibles, a partir del mes de maig, en el portal http://www.tusojos.cat .

Anuncis