“Monólogos de la vagina”, dissabte 17 a les 21.30 h. a l’Agrícol de Vilafranca del Penedès

Gràcies a l’oferiment d’uns amics de Godella (València), l’ONG Entrepobles Penedès, hem organitzat una sessió de teatre el proper dissabte 17 de maig, a les 21:30 h a l’Agrícol de Vilafranca.

Monólolos de la vagina és una obra escrita per la feminista nord-americana Eve Ensler, que ha esdevingut l’epicentre d’un moviment sense ànim de lucre que lluita en contra de la violència de gènere.

“Els monòlegs” són el testimoni del descobriment de la sexualitat femenina explicat per dones. Aquestes dones comparteixen els seus desitjos i pors més íntimes en un context d’humor, duresa i, a voltes, violència.

AA.AA.SA.CO.teatre és un grup amateur de teatre de Godella (València) que ens ofereix de forma desinteressada aquesta obra a Vilafranca del Penedès.
L’espectacle és obert a tot el públic i es presentarà amb el format de “taquilla inversa”. Els fons que es recaptin aniran destinats a cobrir les mínimes despeses de muntatge de l’obra. En cas de sobrant, aquest es destinarà a un projecte d’equitat de gènere gestionat per Entrepobles.
Us esperem!
Cartell.Monologos.170514

Anuncis