“Monólogos de la vagina”

“Monólogos de la vagina” – Agraïment, liquidació fons i entrega projecte.

El dissabte 17 de maig, a l’Agrícol de Vilafranca, juntament amb més de 70 persones, varem gaudir de la representació de l’obra “Monólogos de la vagina”, una obra escrita per la feminista nord-americana Eve Ensler, que ha esdevingut l’epicentre d’un moviment sense ànim de lucre que lluita en contra de la violència de gènere.
La representació anava a càrrec del col.lectiu A.A.S.S.A.A.C.C.O.O., un grup de teatre amateur de Godella (València) que van oferir-nos gratuïta i generosament la seva actuació. Des de l’amistat i la complicitat solidària, les amigues i amics de Godella ens havien proposat aquesta representació que nosaltres vèiem adient pel seu contingut, en plena sintonia amb la mirada i la trajectòria de treball d’Entrepobles en contra de la violència de gènere.
La resta ens ho va acabar de facilitar l’Ampa del Col•legi Sagrat Cor de Godella, que va col•laborar en les despeses del viatge de les persones que van venir fins Vilafranca.
D’acord amb aquests antecedents, l’espectacle es va presentar en format de “taquilla inversa” (entrada lliure a l’espectacle on el públic, al sortir, dóna anònimament el que creu oportú). La quantitat recaptada va anar destinada a pagar el lloguer del local, el mínim material de difusió i a atendre l’alimentació de les actrius i l’equip. Tal com es deia en el programa de mà, la resta anirà destinada a un projecte solidari.
“De esto si se habla”, http://www.deestosisehabla.com/ és una proposta dinàmica i participativa per facilitar la informació, comunicació i la creació d’espais segurs i confiables per parlar de sexualitat entre les/els adolescents del nord de Nicaragua). Per a més informació aneu http://grupovenancia.org/grupo-venancia-lanza-su-campana-de-esto-si-se-habla-2014/)
Entrepobles coopera amb el grupo Las Venancias de Nicaragua fa més de 12 anys, al llarg d’aquest temps alguns dels seus projectes han estat cofinançats per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
Concloent, per a nosaltres ha estat una meravellosa experiència que ens ha donat una lliçó de generositat per part de les amigues de Godella, una satisfacció molt gran haver aconseguit apropar-vos els “Monólogos” i haver compartit el gaudi i la comunió de sensibilitats amb totes i tots vosaltres. Alhora, estem molt contentes, pel petit suport que anirà al moviment feminista de Matagalpa.
A totes, a tots, moltes gràcies!

Godella, Vilafranca, Matagalpa (Nicaragua), juny de 2014

LIQUIDACIÓ FONS I ENTREGA A PROJECTE LAS VENANCIAS DE NICARAGUA

MONOLOGOS.VILAFRANCA.2014

Anuncis