Vídeos i curtmetratges produïts per la Red Centroamericana de Comunicación Social | 1- Mostra de Cine Comunitari-Nigaragua

1.- Mostra de Cine Comunitari-Nigaragua

La Red Centroamericana de Comunicaciónuntitled Social aplega una trentena d’organitzacions socials i de comunicació de Hondures, Nicaragua, Guatemala i El Salvador. Aquesta xarxa treballa, des d’un enfocament crític i qüestionador, com espai per articular iniciatives de comunicació relacionades amb temes de l’àmbit polític, social, econòmic, d’equitat de gènere i cultural, per promoure el desenvolupament humà dels pobles de Centreamèrica.

En les memòries dels darrers anys i en altres informacions també publicades en aquest blog podreu trobar més informació d’aquest projecte que, de fa uns anys, compta amb el suport solidari dels ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès. Enguany també s’hi ha incorporat l’ajuntament d’Olèrdola.
Periòdicament anirem publicant diferents documentaris de la Red Centroamericana de Comunicación Social que ens parlen de la seva feina i d’altres aspectes d’aquestes organitzacions i les seves realitats.
Mostra de Cine Comunitari – Nicaragua – 2015 https://vimeo.com/137982842

sin-titulo-1

 
 
Anuncis