II Escolacció d’Entrepobles. Del 6 al 9 de juliol de 2017

Les escoles també són per a l’estiu!!!

L’Escolacció, que aquest any tindrà lloc del 6 al 9 de juliol a l’Escola de Natura La Rectoria de Vallcàrquera, Figaró (Barcelona)

Serà un espai de trobada, aprenentatge,  compartir i conèixer-nos, descansar,… i tot això en un espectacular espai natural.

L’Escolacció es centra en temàtiques actuals imprescindibles per les nostres lluites diàries, que faciliten i donen suport a les accions que realitzem com:

·         Tècniques de facilitació i participació en el desenvolupament d’assemblees, que incorporin els rols de gènere i suposin una transformació feminista

·         Taller sobre els privilegis heteropatriarcals, racisme i privilegi blanc. Com ser conscients dels privilegis que tenim per no exercir d’opressors?

·         El dret a defensar els nostres drets. El paper de les defensores i els defensors.

L’Escolacció sorgeix de la necessitat d’articular espais per compartir experiències de lluites des de baix, així com per crear alternatives col·lectives als reptes que es plantegen, des de la defensa de la terra, els drets polítics i socials en les diverses parts del món.  L’Escolacció té l’objectiu de formar en estratègies i eines per liderar processos de transformació social.

 Programa:

També hi haurà disponible un espai de ludoteca per a les nenes i els nens. És necessari que confirmis la teva  assistència.

POTS INSCRIURE’T al següent enllaç: https://goo.gl/forms/WLTDc3pnmeYpknhj2 , on trobaràs tota la informació (programa, preus, allotjament, alimentació, …), així com les instruccions per a realitzar la inscripció.

¡COMPARTEIX AQUEST E-MAIL I DIFON L’ESCOLACCIO! 

També per les xarxes socials:

  • Facebook  https://www.facebook.com/events/1180065738764997
  • Twitter utilitza els hashtag: #EscuelAccion i envia’ns imatges o vídeos amb #YoVoyEscuelaccion
  • Suma’t en la difusió del twitazo el dijous 15 de juny a les 11.00h amb el hashtag #IIEscuelAccion
Anuncis