Marxa pel clima a Barcelona, aquest dissabte 11 de novembre a Arc de Triomf, a les 12 h

Canvia el sistema, no el clima!

Captura.JPG

El dissabte 10 de Novembre, a les 12 h. a Arc de Triomf el Moviment per la Justícia Climàtica, en col·laboració amb 80 col·lectius de la ciutat, convoca una gran marxa pel canvi climàtic per posar-lo al centre de l’agenda política i mediàtica. La data es tria en el context de la trobada del C40, una trobada internacional de ciutats pel clima, que té lloc els dies 13 i 14 de Novembre a Barcelona.

El canvi climàtic afecta de manera transversal les diferents lluites que ja es donen a la ciutat. Amb aquesta marxa volem, d’una banda, mostrar la preocupació de la ciutadania, la complexitat, i la transversalitat de la lluita per la justícia climàtica.

Les ciutats juguem un paper essencial en la lluita contra el canvi climàtic. Les ciutats acullen a més de la meitat de la població, consumeixen el 78% de l’energia i són responsables del 60% d’emissions de CO2. Les ciutats juguem un rol important a l’hora de reduir els riscos del canvi climàtic. Davant la incapacitat dels Estats de prendre les mesures necessàries que exigeix aquesta gran crisi, hem de buscar altres nivells d’incidència política més locals. És indispensable que els pobles i ciutats s’apoderin per lluitar contra el canvi climàtic.

Ben aviat podràs consultar tota la informació a marxapelclima.org i apunta’t a un dels 5 blocs que hi haurà a la marxa!

#Marxapelclima

Anuncis